Cloenda del Campionat de Catalunya 2007 Imprimeix
dissabte, 23 de febrer de 2008 18:13

Tal com us hem anat informant, la cloenda del Campionat de Catalunya 2007 tindrà lloc el proper diumenge 2 de març a Tarragona, organitzada pel Casal Tarragoní, com a acte de cloenda del seu 50è aniversari. Serà al mateix temps el primer dels actes de celebració del 50è aniversari de la Unió de Colles Sardanistes.

  • El dissabte dia 1, a partir de les 18:30 h. al Saló d'Actes de l'Ajuntament tindrà lloc una xerrada-col·loqui que sota el títol "Estem perdent l'orgull de ser catalans?" ens convidarà a reflexionar sobre la globalització i l'impacte que aquest procés -i altres canvis socials relativament nous- poden tenir sobre els trets culturals diferencials en general, i sobre la sardana en particular. Entrada lliure.
  • A partir de les 22:30 h s'ha organitzat conjuntament amb l'A.S.Tarragona Dansa un concert a la Sala Golfus del Port Esportiu amb l'actuació de Pau Alabajos i del grup de ska-rock Un entre Tants. El preu de l'entrada es de 4 € si es reserva amb anterioritat o de 5 € el mateix dia.
  • El diumenge dia 2 l'alcalde de la ciutat rebrà al matí a la junta directiva de la UCS i del Casal Tarragoní. A dos quarts d'onze s'iniciarà una visita guiada que sortint de la Plaça de la Font passarà pel Pretori romà, visitant la capçalera del Circ fins arribar a l'Amfiteatre, per tornar cap a la Rambla Nova, on a partir d'un quart d'una la cobla Cossetània farà una ballada de sardanes.
  • A dos quarts de tres, al Palau de Congressos es farà el tradicional dinar i cap a dos quarts de cinc, a la Sala August del Palau de Congressos començarà la cerimònia de cloenda del Campionat de Catalunya 2007, que comptarà amb la participació a la part musical de la cobla Reus Jove.

Si encara no heu fet la reserva del dinar, recordeu que teniu temps fins demà dia 24.

1r: Fideuà - 2n: Pollastre amb patates - Postre i beguda. Preu: 15 €. Reserves al Casal Tarragoní (casaltarragoni@tinet.org), ingrés a la compta corrent del Casal Tarragoní: nº 2073-0067-13-0110492472.