9è Memorial Joan Prat Imprimeix
divendres, 5 de febrer de 2010 18:56

Els companys del Grup Sardanista Ocelles del Ter ens han passat aquesta informació referent al 9è Memorial Joan Prat, que tindrà lloc el proper dia 21 de febrer a les 16:30 h de la tarda al teatre de Gràcia de Manlleu.

Esperem comptar amb la vostra assistència.

El proper diumenge 21 de febrer el Teatre de Gràcia de Manlleu acollirà el novè Memorial Joan Prat, que organitza el grup sardanista Ocellets del Ter. El concert començarà a dos quarts de cinc de la tarda i comptarà amb l'actuació de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Sota la direcció de Marcel Sabaté, la cobla oferirà un variat repertori de sardanes i música per a cobla de compositors contemporanis i consagrats. "Serra amunt", d'Enric Morera, encetarà la primera part del concert, durant la qual també s'interpretarà "Atzavares i Baladres", sardana d'Eduard Toldrà. "Scaramouche", peça per a cobla i saxo, original de Darius Milhaud i arranjada per Jesús Ventura, comptarà amb l'actuació solista de Francesc Gregori al saxofon alt.

"Puigsoliuenca", de Marc Timón, encetarà la segona part del concert, durant la qual s'interpretarà, en motiu de l'Any Maragall, "La Vaca Cega", sardana que Antoni Juncà va escriure inspirant-se amb l'obra del poeta l'any 1920. Durant el memorial també s'interpretaran obres de Manuel Oltra, Joaquim Borguñó i Joaquim Serra.

Les entrades del concert es podran comprar anticipadament a la llibreria Jordà de Manlleu o el mateix dia del concert a la taquilla del teatre.

Aquest memorial s'organitza com a homenatge a Joan Prat, qui fou fundador del Grup Sardanista Ocellets del Ter i entrenador de les colles Petits Ocellets, Ocellets del Ter i Encís, quarta del Campionat Bàsic d'Honor de Catalunya.