Cloenda T.C. Tarragonines i Xè aniversari colla Toc de Dansa Imprimeix
dimarts, 1 de desembre de 2009 10:00

Els companys de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa ens han fet arribar aquesta informació referent a la festa de Cloenda del Campionat Territorial 2009 de les Comarques Tarragonines i el Xè aniversari de la colla Toc de Dansa, que tindrà lloc el proper dia 20 de desembre.

Amics,

Us passem informació dels actes de Cloenda del Campionat Territorial 2009 i del Xè Aniversari de la colla Toc de Dansa, que celebrarem a Tarragona el proper diumenge dia 20 de desembre.

Algunes dades addicionals:

  • El concert que organitzem té una entrada-donatiu de 2,5 € que va destinada en la seva totalitat al programa d'ajuts a activitats socials i culturals de la Fundació Caixa Tarragona.
  • A la Sardinada amb DOP Peix blau de Tarragona que tindrà lloc al Refugi del Moll de Costa, al costat mateix del Serrallo hi tindreu beguda, coberts, una mica de pica-pica, les sardines amb oli, julivert, el pa, i mirarem de posar alguna cosa de postres. El tiquet simbòlic serà de 2,5 €. Si en el vostre grup hi ha gent que no vol la sardinada perquè es porta el dinar, mirarem d'oferir-vos taula i cadires.

El més important ara mateix és que ens indiqueu per correu electrònic o per telèfon quanta gent vindreu, quants tiquets necessiteu per a la sardinada, i quantes entrades us hem de reservar per al concert. Les entrades del concert s'esgoten sempre molt aviat!

La data límit serà el proper dimecres 9 de desembre. L'import de la sardinada i l'entrada del concert s'hauran d'ingressar abans d'aquesta data al compte de Caixa Tarragona 2073-0067-17-0110215524, indicant-ne el grup que fa l'ingrès i el concepte.

Més endavant ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres.

Salutacions cordials.

Agrupació Sardanista Tarragona Dansa