Cloenda de l'Any Amades Imprimeix
divendres, 27 de novembre de 2009 10:13

Per a la vostra informació, us trametem el comunicat que ens ha fet arribar el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC).

Benvolguts i benvolgudes,

Des del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i, conjuntament amb l'Associació Cultural Joan Amades, s'ha preparat la realització de la Cloenda de l'Any Amades per al proper 17 de gener de 2010 en complicitat amb tots els ajuntaments de Catalunya que s'hi vulguin afegir. D'aquí que, per mitjà d'un correu electrònic semblant a aquest, ens hem posat en contacte amb els Consistoris de Catalunya per tal de proposar-los una activitat que voldríem que fos unitària a tots els pobles i viles del país. L'acte es realitzaria a les 12:00 h del migdia a les places majors i tindria la següent estructura mínima:

  • Lectura del manifest Cloenda Any Amades
  • Enlairada de globus amb el logotip commemoratiu.

La proposta de cloenda es pot incloure dintre de qualsevol activitat vinculada a la cultura popular i tradicional que tinguin prevista per a aquest dia. Seria important, però, que la lectura del manifest i l'enlairada es realitzessin a les 12:00 h del migdia.

Pel que fa a les federacions i les entitats de cultura popular de Catalunya, ens permetem demanar-vos el vostre suport, complicitat i participació en la celebració d'aquesta acció que ens aplegarà en el darrer homenatge a aquest personatge amb el qual tots estem en deute pel llegat patrimonial que ens deixà. Si teniu interès a participar-hi, us preguem que contacteu amb l'adreça electrònica aseres@gencat.cat o bé al telèfon 935 671 000 ext. 14620, per mirar de trobar possibles vies de col·laboració de cara al bon desenvolupament de l'acte.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment.