Presentació del segell dedicat a la sardana Imprimeix
dissabte, 10 d'octubre de 2009 00:30

Per al vostre coneixement, us fem arribar la nota de premsa que ens han tramès els companys de la colla Violetes del Bosc, junt amb una informació referent a la presentació del segell dedicat a la sardana.

En el marc del Saló de Filatèlia de Barcelona, que es celebrarà a l'Avinguda de la Catedral entre els dies 15 i 18 d'octubre, enguany tindrà lloc la presentació d'un segell dedicat a la sardana.

Creiem que és prou important per a una dansa i cultura que sovint són ignorades, que la sardana s'immortalitzi en un suport (el segell) que passarà a formar part de milions de col·leccionistes de tot el món. Malgrat que els segells han deixat de ser uns elements habituals a les correspondències, substituïts pel franqueig automàtic o els correus electrònics, la filatèlia continua essent un referent per a moltíssima gent.

Les Cobles Sabadell i Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, i la Colla Violetes del Bosc seran, entre d'altres, protagonistes d'aquest esdeveniment. De fet, és la Colla Violetes del Bosc la imatge del segell.

La inauguració del Saló Filatèlic tindrà lloc a l'Avinguda de la Catedral el dijous 15 al migdia, amb la participació de la Cobla Sabadell i les autoritats convidades.

El divendres 16, també al migdia, es farà la presentació del segell al mateix Saló, participant-hi igualment la Cobla Sabadell.

El divendres 16, a les 20:30 h a la Plaça de Sant Felip Neri, tindrà lloc un concert de sardanes a càrrec de la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.

I el dissabte 17, al migdia, al Saló de l'Avinguda de la Catedral, exhibició de la Colla Violetes del Bosc, i la Cobla Sabadell; a la tarda, l'habitual ballada dels dissabtes amb la Cobla Marinada.

Us hi esperem a tots.