Anunci de concursos 18.09.09 Imprimeix
Anunci del 18 de setembre del 2009
Proper anunci, dia 2 d'octubre del 2009
 • 10-10 a les 20:30 h a la Plaça Major. C.TERRA FERMA, filials i lliures limitades.

  Cobla Tàrrega. Vestidors al Col·legi Germanes Carmelites i Guiu Sanfeliu. Inscripcions a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. E-mail: federacio@sardalleida.org

  (remeteu còpia d'e-mail a la UCS: secretaria@uniodecolles.net)

 • 18-10 a les 11:30 h a la Plaça Nova. HONOR GRANS, T.BARCELONA CIUTAT, T.C.BARCELONINES, filials i lliures limitades. En cas de pluja, el concurs es celebrarà al Club Natació Terrassa. Avda. Abad Marcet, cantonada amb c/ Jocs Olímpics.

  Cobla Jovenívola de Sabadell. Vestidors a l'Escola Bisbat Egara. Inscripcions a Núria Escudé. E-mail: nuriescude@hotmail.com

  (remeteu còpia d'e-mail a la UCS, a Rossend Picó i a Carles Verdaguer. E-mail Rossend Picó: rossendigloria@msn.com. E-mail Carles Verdaguer: carlesverdaguer@hotmail.es. E-mail UCS: secretaria@uniodecolles.net)

 • 18-10 a les 12:00 h a la Plaça Catalunya. C.TERRA FERMA, filials i lliures limitades.

  Cobla Onze de Setembre. Vestidors al Polisportiu Municipal. Inscripcions a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. E-mail: federacio@sardalleida.org

  (remeteu còpia d'e-mail a la UCS: secretaria@uniodecolles.net)

 • 18-10 a les 17:30 h a la Plaça del Mercat. HONOR ALEVINS, HONOR INFANTILS, HONOR JUVENILS, T.C.TARRAGONINES, filials i lliures. En cas de pluja, el concurs es celebrarà al Pavelló Àngel Guimerà.

  Limitat a 20 colles. Cobla Reus. Vestidors a l'Ajuntament. Inscripcions a Joan Morros. E-mail: enjanmorros@hotmail.com

  (remeteu còpia d'e-mail a la UCS: secretaria@uniodecolles.net)

 • TERRASSA

  18-10 a les 17:30 h al Teatre Alegria. C/ Gaudí, s/n. INDIVIDUAL DE REVESSES.

  Cobla Jovenívola de Sabadell. Per a més informació, contactar amb Núria Escudé. E-mail: nuriescude@hotmail.com

 • 25-10 a les 11:30 h a la Plaça Major. COLLES LLIURES limitades. En cas de pluja, el concurs es celebrarà al Pavelló de la Draga - Vila Olímpica.

  Cobla Ciutat de Girona. Vestidors a la mateixa plaça. Inscripcions a a_punti@hotmail.com

  (remeteu còpia d'e-mail a Eduard Ayats i a la UCS. E-mail Eduard Ayats: e.ayats.a@terra.es. E-mail UCS: secretaria@uniodecolles.net)

 • 25-10 a les 12:00 h a la Plaça Catalunya. C.TERRA FERMA, filials i lliures limitades. En cas de pluja, el concurs es celebrarà al Pavelló Polisportiu. Passeig d'Urgell.

  Cobla Els Montgrins. Vestidors al Col·legi Públic Joaquim Palacin. Passeig d'Urgell. Inscripcions a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. E-mail: federacio@sardalleida.org

  (remeteu còpia d'e-mail a la UCS: secretaria@uniodecolles.net)

NOTA

Les confirmacions de les inscripcions seran publicades al website de la UCS. Si alguna colla no és admesa, serà avisada per telèfon. Per a més informació, adreceu-vos a la UCS. Telf. i Fax (provisional): 93.450.90.75.
E-mail: secretaria@uniodecolles.net