MODIFICACIÓ - Reunió Campionat de Catalunya 08/01/2017 Imprimeix
dimecres, 28 de desembre de 2016 20:48

Benvolgudes colles,


Com a continuació al correu que us vam trametre dies enrere, i donada la importància dels temes a tractar i que algunes heu demanat la possibilitat que hi assisteixi més d’un component per colla o 2 per grup, us informem que a la reunió hi podrà assistir més d’un component per colla/grup, i per tal de donar millor servei, la reunió tindrà lloc a la seu de la Lira de Sant Andreu, carrer Coroleu, 15 de Barcelona.

Donada la importància dels temes a tractar, és molt important la màxima assistència de colles, per tal de conèixer les vostres aportacions al respecte.

Aquelles colles que no ho heu fet encara, us agrairem que confirmeu la vostra assistència al més aviat possible, atès que la Lira de Sant Andreu té diverses sales, i necessitem saber quina de les sales és la més idònia, d’acord amb l’assistència prevista.

Per altra banda, aquelles colles que havíeu demanat l’assistència de més persones de les inicialment convocades per la UCS, us agrairem que ens informeu si finalment vindrà un únic representant, o bé, com havíeu demanat, 2 / 3.

A l’espera dels vostres correus, molt bon any 2017.


Cordialment,

Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya