Novetats Campionat Gran Punts Lliures Imprimeix
dissabte, 12 de novembre de 2016 12:55

Benvolgudes colles,


Us comuniquem les últimes novetats que hi ha hagut al respecte del Campionat de Catalunya en modalitat de Punts Lliures en categoria de grans.

Inicialment van inscriure's un total de 9 colles. Atesa la problemàtica de poder puntuar tantes colles alhora, es va crear una comissió per tal de fer una revisió de les bases, i també de trobar una solució i evitar una semifinal per a aquest Campionat, ja que algunes colles ens van fer arribar que donat al cas, no podrien assumir-la.

De la reunió de la comissió va sorgir la idea de fer unes gravacions prèvies per tal que un equip de jurats valorés els següents aspectes:

  • Interpretació Musical
  • Espectacularitat
  • Dificultat


Els altres 3 aspectes (Conjunt, Correcció tècnica i Grada) es valoraran durant l'execució de les sardanes el mateix dia del concurs.

Des de l'àrea de Campionat i Joventut van posar fil a l'agulla a aquesta iniciativa i van preparar el quadrant amb les dates d'enregistrament dels vídeos així com la data per reunir l'equip de jurats.

Una vegada s'ha anat acostant la data del concurs, van començar a produir-se baixes de colles de diverses categories (inclosa la gran. Fins a tal punt que la última colla en donar-se de baixa ho va fer el passat dijous 10 de novembre.

D'aquesta manera, quedava un Campionat amb 6 colles grans. Ateses les circumstàncies i tota la infraestructura necessària, es va proposar a la resta de colles grans que quedaven inscrites anul•lar les gravacions i valorar els 6 aspectes el mateix dia del concurs.

Com que les bases especifiquen que la gravació era part de l’estructura del campionat gran, es va informar a totes les colles que la decisió havia de ser unànime per poder fer aquest canvi.

Com que no s’ha arribat a una decisió unànime es procedirà a realitzar les gravacions tal i com s'indica a les bases.

Informem també que les colles grans inscrites que participaran en el Campionat són: Antaviana, Conti 2000, Dolç Infern, Mans Amigues, Mirant al Cel i Xàldiga.


Salutacions,


Àrea de Campionat i Joventut - Punts Lliures

Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya