2n Curs-Campionat Revesses.CAT Imprimeix
dijous, 28 de març de 2013 21:03

Primer de tot volem agrair el teu interès en el campionat virtual Revesses.CAT.

Aquesta informació és per anunciar que el primer Curs-Campionat Virtual Revesses.CAT va arribar a bon terme. El lliurament de trofeus als campions del virtual de l'edició 2012 es va realitzar el 10 de febrer a Cervera, en ocasió del primer concurs individual de revesses d'enguany.

Us enviem l'enllaç d'un vídeo de 3 minuts que recull un resum de les activitats realitzades al Revesses.CAT 2012.

 

Actualment estem treballant en una propera edició que té previst començar el mes d'abril i en la qual introduirem petits canvis per tal de millorar-ne alguns aspectes.

Per exemple, l'any passat vàrem tancar inscripcions a causa de l'allau d'interessats (uns 150 d'arreu de Catalunya). Pensàvem que no podríem donar un bon servei a tants usuaris, però l'experiència ens ha demostrat que sí que hauria estat possible. Per tant, en aquesta edició 2013, podrà apuntar-s'hi tothom qui ho desitgi, fins i tot encara que hi tingui experiència. Hem pensat crear una categoria especial per a aquest perfil.

Ara bé, per tal de finançar les despeses del campionat, enguany caldrà pagar una petita quota d'inscripció (5 € per a tota la temporada, que caldrà ingressar en un compte corrent) per poder participar-hi; a diferència d'aquesta primera edició, en què el caire experimental del curs i la voluntat d'aconseguir com més participants millor, va fer que decidíssim fer-nos càrrec nosaltres mateixos de les despeses, per tal de poder-lo fer totalment gratuït. El manteniment de l'aula virtual sense publicitat suposa una despesa important.

Estem molt il·lusionats per poder tirar endavant aquesta iniciativa. Esperem poder continuar comptant amb el teu inestimable suport.

En el següent enllaç hi trobareu el formulari d'inscripció:

» Formulari d'inscripció al 2n Curs-Campionat Revesses.CAT

Cordialment,
Equip Revesses.CAT