Dia 11 de setembre Imprimeix
dilluns, 3 de setembre de 2012 16:02

El proper dimarts 11 de setembre està programada la realització del concurs de Lloret de Mar, corresponent al Campionat de Catalunya en categoria Veterans i també el Territorial de les Comarques Gironines.

Dissortadament aquest concurs coincideix en dia i hora amb la manifestació convocada per demanar la independència de Catalunya, un dels esdeveniments més importants i transcendents de la història del nostre país, que cap català no pot ignorar.

En aquesta situació, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya s'ha cregut en l'obligació de trobar la possibilitat de compatibilitzar els dos esdeveniments per als dansaires amb voluntat d'assistir a la manifestació.

Exhaurides totes les possibilitats, no hi ha hagut un altre remei que acceptar la realitat que no hi ha possibilitat de canviar la data del concurs de Lloret, atès que l'organització fa força temps que té contractada la cobla i enllestida tota la infraestructura del concurs, i tampoc és possible reestructurar el Campionat per trobar una data i/o població alternatives que puguin acollir les colles veteranes afectades.

Arribats fins aquest punt, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya lamenta la seva impotència per trobar solució al problema plantejat, però vol aprofitar l'avinentesa per demanar, i no tan sols als dansaires i components de les colles sardanistes, que es faci tot el possible per trobar a l'entorn immediat aquells que encara no estan prou decidits i els indueixin a participar a l'acte més transcendental dels darrers temps per al futur de la nació catalana.