Sardanes i música per cobla en el 8è Memorial Joan Prat Imprimeix
dijous, 12 de febrer de 2009 21:27

El proper diumenge 15 de febrer el Teatre de Gràcia de Manlleu acollirà el vuitè Memorial Joan Prat organitzat pel grup sardanista Ocellets del Ter, que enguany celebra el seu trentè aniversari. El concert començarà a dos quarts de cinc de la tarda i comptarà amb l'actuació de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, que enguany també està de celebració.

Amb el mestre Xavier Pagès a la direcció, la Cobla interpretarà un programa variat en què es combinaran sardanes i música per a cobla de compositors joves i veterans. Per tu ploro, de Pep Ventura, encetarà la primera de les dues parts de l'acte. Durant el concert podrem escoltar també Amb la mateixa il·lusió, de Jordi Paulí o Impressions Camperoles, una peça de cinc moviments del compositor Joaquim Serra. La interpretació d'Adéu amic Ricard, una sardana de Joan Lluís Moraleda, comptarà amb l'actuació solista d'Enric Ortí a la tenora.

Durant el concert també podrem escoltar peces de Xavier Capdevila, Manlevium en motiu dels 10 anys de Manlleu Ciutat Pubilla i Marc Timón, ambdós compositors consolidats ja en el Memorial Joan Prat.

Les entrades del concert es podran comprar anticipadament a la llibreria Jordà de Manlleu o el mateix dia del concert a la taquilla del teatre.

Recordem que aquest memorial s'organitza com a homenatge a Joan Prat, qui fou fundador del Grup Sardanista Ocellets del Ter i entrenador de les colles Petits Ocellets, Ocellets del Ter i Encís.

Grup Sardanista Ocellets del Ter