Notice: Undefined variable: gotosearch in /var/www/vhosts/41/217073/webspace/httpdocs/uniodecolles.cat/components/com_jambook/jambook.html.php on line 48 Notice: Undefined variable: gotosearch in /var/www/vhosts/41/217073/webspace/httpdocs/uniodecolles.cat/components/com_jambook/jambook.html.php on line 153
Llibre de visites

Aquests són els missatges recollits al Llibre de visites de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya
Només els usuaris registrats podran deixar-hi missatges.

Nombre de missatges al Llibre de visites: 106

Ariadna
dilluns, 6 de desembre de 2010 / 01:19

Antoni Samper
Des de les Colles Sardanistes Repuntejant volem donar el condol als familiars d'en Toni. Ha estat una persona que ha treballat molt pel sardanisme de competició i amb qui hem compartit molts concursos. Toni, seguirem ballant i no t'oblidarem. Fins aviat.

Website

mfranc
dimecres, 1 de desembre de 2010 / 19:10

Toni Samper
El grup Blanca Espurna i l'entitat sardanista Amics de la Sardana de Sitges ens adherim a les mostres de condol a la família de l'Antoni Samper. En Toni va ser sempre una persona molt propera i el seu tracte envers nosaltres directe,cordial i afectuós. Sempre el recordarem.

jordiamoros
dimecres, 1 de desembre de 2010 / 02:03

Una gran pèrdua
Des del Grup Sardanista Xaloc i en nom propi volem donar el nostre més sentit pesem a la família i la tristor la pèrdua d’una bona persona i millor amic que ens ha deixat. Des de l’estreta amistat que sempre ha mantingut amb la nostre colla i que aquesta ha mantingut amb ell i tota la família ens és especialment difícil tenir paraules de consol doncs el desconsol ens és mutu. Jo no sé trobar paraules... Només dir que et trobarem a faltar Toni.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Website

imma
dimecres, 1 de desembre de 2010 / 01:06

Toni Samper
Des del Grup Sardanista Ocellets del Ter també ens unim a les mostres de condol per a la família d'en Toni. Durant molts anys hem compartit moltes sardanes, molts concursos, moltes alegries... Toni, siguis on siguis, no t'oblidarem!

Enric
dimarts, 30 de novembre de 2010 / 23:45

pesam
m'apunto al condol a la família i amics d'en Toni Samper. M'apunto al record per qui va treballar tant per les colles.

alfredag
dimarts, 30 de novembre de 2010 / 23:43

Consternació
Vaig tenir la sort de compartir amb en Toni Samper moltes estones a la UCS, molts projectes, il·lusions, complicitats, .. El trobarem a faltar. El condol més sincer a la família Samper Vidal de part de tota la familia Tarragona Dansa.

Esther
dimarts, 30 de novembre de 2010 / 23:37

a Toni Samper
envio una abraçada forta a la dona, fills i altres familiars d'Antoni Samper. Pel que fa a mi serà recorda't durant molt de temps ja que ha estat una persona important en el món sardanista i especialment al de les colles. Estic segura que una persona no mor fins que la última persona que la recorda mor també. Espero que tots el poguem recordar durant molt i molt de temps. Fins aviat Toni.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Enric
dimarts, 30 de novembre de 2010 / 22:08

punts lliures????
un any més la final de punts lliures va ser una decepció, continuo pensant que es vol fer un campionat dins una festa, i al final perd la festa i el campionat. mfranc, el que proposes és similar al que vaig proposar a la UCS un cop acabada l'edició de l'any passat. Una llàstima. I per resultat injust el dels juvenils, un escàndol en tota regla.

mfranc
diumenge, 28 de novembre de 2010 / 15:16

Final punts lliures 2010
Ah, m'oblidava! Última proposta: Dues actuacions per grup, una amb una sardana donada (i coneguda amb temps) i l'altra amb una sardana triada per cada grup participant (hauria de ser enllaunada, es clar!)

mfranc
diumenge, 28 de novembre de 2010 / 15:01

Final punts lliures 2010
Bon espectacle ahir en la final de punts lliures. Aquesta edició ha seguit la línia d'edicions anteriors. Des del meu punt de vista cal, però continuar avançant ... Seria bo que ens fixessim com ho fan altres disciplines artístico-esportives similars: Gimnàstica rítmica, patinatge artístic, sincro ... Algunes propostes: - Introduir altres modalitats (per exemple duets,grups amb format no rotllana).D'aquesta manera es facilitaria la participació de colles que potser en aquests moments no tenen els efectius suficients per participar-hi. - El jurat no hauria d'estar situat dins de la pista (a les grades que es veu molt millor!!!) - Actuació dels participants: Actua un sol grup amb un temps més curt (1 de curts i 1 de llargs, per exemple) - Dos puntuacions: impressió artística i impressió tècnica (dos grups de jurats) Pel que fa les classificacions d'ahir crec que la Tarragona Dansa a la primera sardana va estar puntuada per sota del que es mereixia i les Violetes per sobre. Les violes a la segona ja es van posar més les piles.

Elisenda
dimarts, 2 de novembre de 2010 / 20:58

rectificació revesses
En el missatge anterior, he dit que cada vegada hi ha més concursos de revesses, volia dir "menys", doncs llavors no tindria sentit la meva queixa.

Meritxell
dimarts, 2 de novembre de 2010 / 12:39

revesses
Crec Elisenda que tens molta raó amb el tema de les revesses. Hauriem de fer quelcom per modificar aspectes del campeonat..

Elisenda
dimarts, 2 de novembre de 2010 / 12:12

Calendari de revesses
Ahir vam anar al Concurs de revesses de Girona. Cada dia es veu menys participants en aquests concursos. La gent del carrer no coneix que són les revesses, i a més hi ha sardanistes que no els hi agraden. Per tant si no volem que es perdin les hem de fomentar. Han estat molt bé aquest cursos que ha organitzat la UCS. El que es clar que el futur està en els més petits, però si fem coincidir un concurs de lluiment basic infantil amb un concurs de revesses, aquesta mainada ja no hi anirà doncs les colles no tenen molts nens. La Unió de Colles quan fa el calendari no sé si això ho pensa, i les viles que programen els concursos només pensa en els calendaris de festa major. Tot això són suposicions perque no ho conec. Però als meus fills els hi agraden anar al concurs de revesses i cada vegada hi ha més concursos i a sobre es solapen. Potser pel proper campionat s'hauria de revisar ?

carme
dilluns, 1 de novembre de 2010 / 17:56

Ballades a Barcelona
Bona tarde acabo d'entrar al llibre de visites i a part de tota l'informació de les colles etc. he vist el darrer misatge de la Yara que pregunta per les ballades a la Catedral, o a Barcelona ciutat, nomes informar que totes les ballades ,concerts, concursos i altres activitats sardanistes si escrius a l'adressa "fed.sardanista.cat " tenen una agenda en la cual es pot veure tota aquesta informació,agrair a l'Unio de colles aquesta pagina per tal d'estar al dia en el mon de competició.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Yara
dissabte, 9 d'octubre de 2010 / 15:57

sardanes a barcelona
Estimades persones, amants de la sardana M'he apuntat avui a aquesta web per preguntar si hi han sardanes a la catedral a aquesta tarda. A mi m'agrada molt ballar, però no tinc colla, vaig per lliure i no faig competició. Comprenc i admiro la voluntat i esforç que molta gent feu, però tinc que dir que trobo sempre a faltar més informació sobre les sardanes que es fan a barcelona, fora de concurs... Si no fos per la gent gran que encara manté l'esperit de germanor que és l'essència d'aquesta dança, molts ens quedariem a fora. Quina llàstima per l'afició. Gràcies per les vostres informacions. Salut i visca Catalunya i la sardana!!

«IniciAnterior12345678SegüentFinal»
Pàgina 3 de 8

Powered by Jambook written by Olle Johansson from JX Development