Cloenda del Campionat de Catalunya 2007 Imprimeix
dilluns, 28 de gener de 2008 18:07

La cloenda del Campionat de Catalunya 2007 tindrà lloc el proper diumenge 2 de març a Tarragona, organitzada pel Casal Tarragoní, com a acte de cloenda del seu 50è aniversari. Serà al mateix temps el primer dels actes de celebració del 50è aniversari de la Unió de Colles Sardanistes.

Les activitats començaran el dissabte dia 1 de març amb un concert de rock català al port esportiu seguit d'una llarga nit de festa. S'està mirant de trobar ofertes especials per als que es vulguin allotjar en hotels de la ciutat o rodalies.

El dia 2 està prevista una rebuda a l'Ajuntament de la ciutat a les 10 del matí, per seguir a dos quarts d'onze amb una visita guiada per la Tarragona històrica. Al migdia, ballada de sardanes a la Rambla Nova amb la cobla Cossetània. Tot seguit, dinar al Palau de Congressos.

Per la tarda tindrà lloc a la Sala August del Palau de Congressos la cerimònia d'entrega de trofeus del Campionat 2007, que comptarà amb la participació a la part musical de la cobla Reus Jove.

Durant els propers dies rebreu informació més detallada dels horaris, del dinar, preus i altres aspectes que en aquests moments s'estan acabant de tancar.