Enquesta del tercer sector cultural? Imprimeix
dimarts, 9 de juny de 2009 09:41

Missatge de la Generalitat de Catalunya:

Les Entitats i Associacions que teniu Colles Sardanistes de Competició haureu rebut recentment una Enquesta sobre el Tercer sector cultural de Catalunya que promou el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat. Es tracta d'un inventari d'Entitats, Associacions, Federacions i Fundacions que està fent el Departament per saber qui són els agents socials que actuen en el món cultural català, descriure a què es dediquen, com ho fan i a qui agrupen, tot fent una estimació de la importància cultural i econòmica de llur activitat. És a dir, un mapa sociològic, descriptiu i econòmic de l'activitat cultural a Catalunya.

Des de la Unió de Colles que, com a Federació d'Associacions, ja ha omplert l'enquesta que li corresponia (com ho han fet més del 90 % de federacions), entenem, que és molt important que les Colles membres omplin i remetin l'enquesta en tant que agents en el món cultural català. Però no cal que ompliu tantes enquestes com Colles teniu a la vostra Associació o Entitat (persona jurídica).

L'enquesta va adreçada a la persona jurídica inscrita al Registre corresponent i que pot agrupar més d'una Colla. Per tant, si és el cas d'una agrupació de diverses Colles, caldrà que, en full apart adjunt a un únic formulari dels rebuts, expliqueu quantes Colles inclou la vostra Associació (a qui es dirigeix l'enquesta), en quina categoria d'edat actua cada Colla i de quantes persones està formada.

Per la importància que té, us encoratgem molt i molt a:

  1. Omplir i retornar l'enquesta (un sol formulari) perquè és important que la Generalitat sàpiga ben bé què és el sardanisme de competició com a agent cultural.
  2. Fer-ho com més aviat millor.
  3. Donar, si cal, els detalls de les "seccions (Colles)" en què es desglossa l'activitat de la persona jurídica (Associació) a qui, en principi, va adreçada l'enquesta. D'aquesta manera us estalviareu feina i donareu una visió més exacta de la dimensió de la vostra Associació cultural.

Atentament